Η Offirama A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή καθισμάτων γραφείου και στην εμπορία επίπλων και συστημάτων γραφείου διαθέτοντας πείρα και τεχνογνωσία 25 ετών. Η ίδρυση της εταιρίας προέκυψε από την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός συγκροτημένου σχήματος εξειδικευμένου και επικεντρωμένου στον τομέα των επίπλων γραφείου που θα προσφέρει προιόντα και λύσεις ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών.

Η εταιρία σχεδιάζει και κατασκευάζει καρέκλες γραφείου υψηλής αισθητικής και ποιότητας και αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά τους γνωστούς Ιταλικούς οίκους Aran-Newform, Linekit και Full Mobili, που παράγουν και προτείνουν έπιπλα γραφείου μοντέρνου σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας.

Στόχος της εταιρίας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή για έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, παρέχοντας υπηρεσίες επιπέδου μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Πολιτική της εταιρίας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ανανέωση των προιόντων ώστε να παρέχονται λύσεις λειτουργικές και σύγχρονες διατηρώντας πάντα τα υψηλά στάνταρντ ποιότητας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ισχυρό όνομα που είναι συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας.

Καλή περιήγηση!

 H ομάδα των ανθρώπων της Offirama αποτελείται από στελέχη καταξιωμένα στο χώρο του επίπλου γραφείου, με γνώσεις και εμπειρία, έτοιμα πάντα να προσφέρουν λύσεις, προτάσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.